Slider

Perhe-Arte

Perhe-Arte on yksityinen äitiysneuvola, joka on perustettu vuonna 2013 halusta toteuttaa kätilötyötä aidosti perheen asioihin paneutuen. Kuljemme perheiden rinnalla asiantuntevana osaajana ja kohtaamme jokaisen perheen lämpimästi sydämellä! Perhe-Arten ammattilaiset ovat kuin paras ystäväsi; sinua varten juuri silloin kun tarvitset. Voit luottaa meihin kaikissa raskauteen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

Perhe-Arten palveluita löytyy tällä hetkellä sekä Helsingistä että Lahdesta.

Läsnäoloa sydämellä

Palvelumme

Meiltä saat tuen, avun ja turvan kaikkiin perheesi vaiheisiin. Palvelumme joustavat tarpeittenne mukaan. Äitiysneuvolan puoleen voit kääntyä kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa. Perhe voi valita raskauden seurannan toteutettavaksi kokonaan yhteistyössä kätilömme kanssa tai täydentää palveluillamme julkista terveydenhuoltoa. Lämpimästi tervetuloa neuvola- ja terveyspalveluidemme pariin.

Perhe-Arte logo

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus

Asiakaspalvelumme naiset vastaavat mielellään kysymyksiisi ja auttavat ajanvarauksen tekemisessä. Ajan palveluihimme voit varata joko puhelimitse tai nettiajanvarauksemme kautta.

Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 8.30-16 puhelimitse numerosta 0207 345 510
Nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä.

Olemme sinua varten​

Olemme sinua varten rehellisinä ja aitoina omina itsenämme. Meillä ei piilouduta nimikkeiden taakse vaan sinua vastassa on äitejä ja naisia, ihmisiä, joilla sattuu olemaan myös aika paljon tietoa omaan alaansa liittyen. Ja se kaikki tieto on myös sinun käytettävissäsi. Pyrimme kuulemaan tuntemuksesi, monesti aistimme ne vaikka et sanoisi niitä ääneen. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas kokee tulleensa aidosti kohdatuksi. Jokaisen perheen tuntemukset ovat ainutlaatuisia ja jokaisen kokemusmaailma erilainen.

Missään asiassa ei oli yhtä ainoaa oikeaa tapaa, ei myöskään raskauden tai vanhemmuuden asioissa. Asioita tulee lähestyä laajalla otteella ja herkällä korvalla. Tähän me pyrimme työssämme joka päivä. Ei ole asiaa tai kysymystä, jota et meille voisi esittää. Uskomme tiedon ja ymmärryksen avartavaan voimaan, asiakkaamme tuntevat itsensä ja me työmme, nämä kaksi yhdistämällä saavutamme ymmärryksen, jonka avulla asioita on hyvä lähestyä. Tervetuloa tapaamaan meitä kaikkia!

Läsnäoloa sydämellä
Äitiyden, lasten ja perheiden palvelut
Malminkaari 5, 
00700 Helsinki.
© 2020 Läsnäoloa sydämellä
Läsnäoloa sydämellä